Dream Team .. membentuk pelapis ..

Dream Team .. membentuk pelapis ..
Khidmat yang tiada akhirnya ...dan kebaikan yang tiada hentinya dari Tuhan pemilik alam ...

Badan Kebajikan Psikiatri @ BKP HoSHAS

Kami berusaha untuk memberikan khidmat terbaik dalam bidang pengesanan , perawatan , penjagaan , kebajikan dan
promosi kesihatan mental bagi mencapai visi dan misi KKM dan HoSHAS .
Mari bersama kami ... DARE TO CARE
...Blog ini bukanlah blog rasmi HoSHAS ,oleh itu sebarang artikel yang di siarkan
tidak menggambarkan sikap, polisi dan dasar KKM/HoSHAS @ ia hanyalah untuk memberi sumbangan dan menyokong serta menjayakan dasar yang sedia ada selagi mana tidak bercangah.
Badan ini adalah inisiatif Jabatan Psikiatri dan Kesihatan Mental , Ketua Jabatan , Pakar Pakar , Pegawai Pegawai Perubatan dan kakitangan yang berdedikasi. Mereka adalah bakal penyumbang kepada blog ini.
Moga memberi manfaat kepada semua

Monday, October 25, 2010

Community Psychiatry
25.10.2010 @ Isnin .

16.10.10 Kursus CPG Schizophrenia yang lalu saranan meningkatkan perkhidmatan pemantauan dan pemulihan pesakit mental , memberi sokongan terhadap keluarga pesakit membuang rasa jengkel dan 'stigma' terhadap pesakit dan keluarga yang mempunyai ahli keluarga berpenyakit mental adalah cabaran berpanjangan kepada pasukan perawat pesakit mental di mana mana di Malaysia . Pemasalahan ini akan di kongsi dalam posting mendatang ..

Di atas adalah anggota / staff dari jabatan Psy HoSHAS yang akan menggalas tanggungjawab ini bersama ketua jabatan , doktor pakar , para doktor dan lain lain yang idak mengenal jemu . Dari Klinik Pakar , Wad K9 dan seterusnya Unit Komuniti .

No comments:

Post a Comment