Dream Team .. membentuk pelapis ..

Dream Team .. membentuk pelapis ..
Khidmat yang tiada akhirnya ...dan kebaikan yang tiada hentinya dari Tuhan pemilik alam ...

Badan Kebajikan Psikiatri @ BKP HoSHAS

Kami berusaha untuk memberikan khidmat terbaik dalam bidang pengesanan , perawatan , penjagaan , kebajikan dan
promosi kesihatan mental bagi mencapai visi dan misi KKM dan HoSHAS .
Mari bersama kami ... DARE TO CARE
...Blog ini bukanlah blog rasmi HoSHAS ,oleh itu sebarang artikel yang di siarkan
tidak menggambarkan sikap, polisi dan dasar KKM/HoSHAS @ ia hanyalah untuk memberi sumbangan dan menyokong serta menjayakan dasar yang sedia ada selagi mana tidak bercangah.
Badan ini adalah inisiatif Jabatan Psikiatri dan Kesihatan Mental , Ketua Jabatan , Pakar Pakar , Pegawai Pegawai Perubatan dan kakitangan yang berdedikasi. Mereka adalah bakal penyumbang kepada blog ini.
Moga memberi manfaat kepada semua

Thursday, December 30, 2010

Majlis keraian 2011.


Pada 29.12.2010 di wad K9 berlangsung satu majlis tidak formal bagi meraikan beberapa kakitangan bertukar , akan berkursus dan akan bercuti .. Majlis di hadiri oleh Ketua Jabatan Dr Hj Lazli , Dr Firdaus , Dr Nor Azlina dan Dr Lily Marina serta sebahagian besar kakitangan Jabatan Psikiatri . Majlis di adakan sederhana dan pihak jabatan yakin majlis seumpama ini dapat memberikan manfaat kepada semua kakitangan . Keharmonian , semangat kerjasama , tolak ansur , persefahaman dan setiakawan dapat di pupuk . Ini semua dapat meningkatkan mutu perkhidmatan dengan syarat kita semua mengikhlaskan niat demi kebaikan bersama .

Tanpa di sedari majlis di adakan di penghujung tahun 2010 yang boleh di katakan sebagai majlis keraian sempena kedatangan 2011 . Adalah di harapkan tahun 2011 akan di jalani dengan penuh semangat dan tekad untuk mencapai kecemerlangan melebihi tahun 2010 . HosHAS akan berhadapan dengan program HIS @ sistem berkomputer sepenuhnya setelah gagal pada tahun 2010 'tak di katahui pasti kenapa gagal' . Penilaian akreditasi juga mengasak rutin bekerja tahun 2011 yang akan berlaku sekitar bulan Ogos . Namun dengan pengalaman dan kesediaan juga kerjasama semua di harapkan tugas dan tanggungjawab dapat di laksanakan dengan baik .

Marilah kita bersama mendoakan kejayaan dan kecemerlangan melepasi dua perkara besar ini bagi memberikan mutu perkhidmatan terbaik kepada pesakit @ pelanggan yang memerlukan . Bagi tahun mendatang pendekatan baru yang meletakkan pelanggan adalah ' tetamu' saranan agenda 'soft skills' akan lebih melonjakkan keupayaan kakitangan menghayati mutu perkhidmatan yang cemerlang .

Akhir kata 'Selamat Tahun Baru 2011 ' kepada semua khasnya staff Jabatan Psikiatri HoSHAS Temerloh dan ketua Jabatan nya Dr Hj Lazli bin Bakar .

31.12.2010 .
Cuti sempena kejaya pasukan bolasepak negara menjuarai piala AFF Suzuki 2010.

No comments:

Post a Comment