Dream Team .. membentuk pelapis ..

Dream Team .. membentuk pelapis ..
Khidmat yang tiada akhirnya ...dan kebaikan yang tiada hentinya dari Tuhan pemilik alam ...

Badan Kebajikan Psikiatri @ BKP HoSHAS

Kami berusaha untuk memberikan khidmat terbaik dalam bidang pengesanan , perawatan , penjagaan , kebajikan dan
promosi kesihatan mental bagi mencapai visi dan misi KKM dan HoSHAS .
Mari bersama kami ... DARE TO CARE
...Blog ini bukanlah blog rasmi HoSHAS ,oleh itu sebarang artikel yang di siarkan
tidak menggambarkan sikap, polisi dan dasar KKM/HoSHAS @ ia hanyalah untuk memberi sumbangan dan menyokong serta menjayakan dasar yang sedia ada selagi mana tidak bercangah.
Badan ini adalah inisiatif Jabatan Psikiatri dan Kesihatan Mental , Ketua Jabatan , Pakar Pakar , Pegawai Pegawai Perubatan dan kakitangan yang berdedikasi. Mereka adalah bakal penyumbang kepada blog ini.
Moga memberi manfaat kepada semua

Saturday, April 23, 2011

22.04.2011 - MENUJU KEBAIKAN ..

gambar hiasan ...

Jumaat petang , mesyuarat staff K9 telah diadakan , kehadiran adalah baik . Maljis telah membuat satu keputusan untuk menjalankan psy. nursing process dan pembahagian kerja antara staf seperti di tetapkan . Ianya lebih jitu dan informatif . Adalah di harapkan dengan penambahbaikan ini mutu perkhidmatan dapat di tingkatkan dan keharmonan wad / jabatan di tingkatkan . Pun begitu semua mesti memberikan sokongan dan bersikap profesional . Seperti kata Dr Fida dll staf psy. adalah antara insan yang bertuah kerana dapat memberi khidmat kepada gulongan 'ahli syurga' namun risikonya juga adalah berat . Denda dan surcaj boleh di kenakan sekiranya terdapat 'negligent' di buktikan . Oleh itu semua staf yang hadir maupun tidak hadir dapat mematuhi keputusan ini dan sila ikut arahan terbaru dari penyelia anda . Dokumen kan kerja anda khasnya apabila HIS .. go life nanti ..

Berita sedih juga kedengaran .. kerana ada antara staff yang akan bertukar .. Terima kasih dan selamat bertugas ke tempat baru kepada yang berkenaan . Maaf dari 'admin' sekiranya ada yang tersalah dan silap sedar dan luar sedar .. ha

No comments:

Post a Comment