Dream Team .. membentuk pelapis ..

Dream Team .. membentuk pelapis ..
Khidmat yang tiada akhirnya ...dan kebaikan yang tiada hentinya dari Tuhan pemilik alam ...

Badan Kebajikan Psikiatri @ BKP HoSHAS

Kami berusaha untuk memberikan khidmat terbaik dalam bidang pengesanan , perawatan , penjagaan , kebajikan dan
promosi kesihatan mental bagi mencapai visi dan misi KKM dan HoSHAS .
Mari bersama kami ... DARE TO CARE
...Blog ini bukanlah blog rasmi HoSHAS ,oleh itu sebarang artikel yang di siarkan
tidak menggambarkan sikap, polisi dan dasar KKM/HoSHAS @ ia hanyalah untuk memberi sumbangan dan menyokong serta menjayakan dasar yang sedia ada selagi mana tidak bercangah.
Badan ini adalah inisiatif Jabatan Psikiatri dan Kesihatan Mental , Ketua Jabatan , Pakar Pakar , Pegawai Pegawai Perubatan dan kakitangan yang berdedikasi. Mereka adalah bakal penyumbang kepada blog ini.
Moga memberi manfaat kepada semua

Wednesday, January 4, 2012

Hari Keluarga ..2011

persiapan memanggng kambing oleh petugas ..
tengok ape tu ..
siapkan puzzle tu ..
nurin dan kak nik ..
satu kelurga sedang selesaikan puzzle .. menang ni ..
HOD .. mencuba nasib memancing .. dah training banyak kali .. dapat cara nye ..
tapi entah lah kat tempat lain boleh ( aci ) tak pakai taktik tu ..
keluarga Bib sedang santai ..
nurin ( anak bongsu koi @ admin) .... 'sedap makan kambing panggang ni nanti ...ha ha'
ada orang pangil acara ni 'baling sayang' antara pasangan .. seronok

di akhir program .. bergambar ramai .. gaya bebas .. tak sempat cover semua ..

31.12.2011 Sabtu .
Telah di adakan satu aktiviti bersama staff Psy HoSHAS bagi memupuk dan meningkatkan silaturrahim antara mereka dan keluarga . Bagi mereka yang hadir berpeluang mengenali dan beramah mesra dalam suasana yang mesra , santai dan natural . Di samping dapat melepaskan sedikit rasa 'tension' sewaktu bertugas sama ada di wad , klinik pakar , klink methadone dan psikiatri komuniti (unit unit dalam jabatan psikiatri ) .

Berbagai acara di adakan bagi semua peringkat umor di mana penyertaan begitu meriah dan membanggakan . Tidak kurang mereka yang duduk sambil berbual dan memberikan perhatian dan sokongan kepada acara yang di adakan . Syabas dan terima kasih kepada semua yang telah menjayakan aktiviti sukaneka yang di jalankan khasnya HOD sendiri , En Faizun , En Fendi yang sibuk sejak mula hingga akhir program .

Admin .. sebagai staff senior ( dah pencen pun ) telah di jemput hadir sama bagi mengimbau kembali zaman 'bertugas' di jabatan . Terima kasih kepada HOD dan urusetia yang sudi menjemput saya . Bagaimanapun saya tetap akan bersama psy dan mengikuti perkembangan nya apatah lagi setelah Badan Kebajikan Psikiatri secara rasmi di tubuhkan dengan kelulusan pndaftarannya dengan ROS baru baru ini. AGM pertama @ penubuhan nya telah selesai dan saya di lantik sebagai Setiausaha . Inmi menambahkan lagi penglibatan saya dengan jabatan psy HoSHAS .

PS: Di atas adalah beberapa gambar yang sempat di rakamkan sebagai kenangan dan di kongsi bersama .

- baju program memang cantik .. warna lembut dan menyenangkan ..
- panggang kambing cukup ke se ekor .....

Terima kasih .. jumpa lagi ..
Selamat Tahun Baru ..


No comments:

Post a Comment